Синастрия между двама души

Синастрия (хороскоп за съвместимост) между двама души е направление в астрологията, което изяснява фактори като стабилност на връзката, възможностите за бизнес или съвместен живот. Астрологът на Lichen-Horoskop.com - Петя Георгиева, работи с най-точният възможен метод - хороскопът за съвместимост се прави по час, дата и място на раждане на всеки от партньорите.

Чрез хороскопа за съвместимост ще получите детайлен анализ на всички аспекти на отношенията с партньора ви, който ще ви помогне да вникнете добре в силните и слаби страни на вашите отношения, рисковете, точките на допир и конфликт, стабилността, динамиката и перспективите за развитие. Когато се отнася за любовна съвместист, този хороскоп ще ви помогне да осъзнаете спецификите в характера, силните и слаби страни, както и нуждите на партньора си. Това ще ви помогне да създадете с него хармонични и стабилни отношения. Ако ви предстои брак или планирате съжителство с партньора си, то наличието на такъв астрологичен анализ е силно препоръчителен.

Ако ви интересува оценка на бизнес партньорства - партньорският хороскоп ще ви помогне и в това. Разберете как си взаимодействате с вашите съдружници, колеги и бизнес партньори. Необходимо е наличието на фактическа връзка между вас. Симпатиите, едностранните и неизяснените отношения не подлежат на такъв анализ.

Поръчайте вашият хороскоп за съвместимост (синастрия) оттук или първо вижте какво казват предишни клиенти на нашия астролог Петя Георгиева.