Определяне на асцендент и влиянието му върху вас

Асцендентът е "второто ни АЗ" и оказва точно толкова силно влияние върху формирането на характера, колкото и разположението на Слънцето. Определянето на Асцендента отговаря на много практически въпроси и помага за решаването им. Случвало ви се е да общувате с някого и в процеса на разговор да разберете какъв е зодиакалният му знак. Разбирате, че знакът му примерно е Лъв и след като се разделите със събеседника си си казвате: това не е типичен Лъв! Да, точно така, не е. И вие сте го забелязали.

Защо, обаче? Защото, познавайки най-общо характеристиките на отделните знаци сте преценили, че този човек показва нещо по-различно, непривично за Лъвовете. Тези качества се дължат на Асцендента. Влиянието му е много силно и ако знаете собствения си асцендент може да заложите на черти, силни в другия зодиакален знак, да ги обедините с този, в който е Слънцето ви и да постигнете много повече от личните ви очаквания.

Поръчайте определяне на вашия асцендент и влиянието му оттук или първо вижте какво казват предишни клиенти на нашия астролог Петя Георгиева.