Избор на дата за събитие

Кога е най-благоприятният момент да предприемем едно или друго действие, да осъществим идея с перспективно развитие и отражение? Избирането на подходящ момент ни спестява много затруднения в бъдещия ни живот.

Защо да влагате два пъти повече енергия в дадена работа, когато можеш да насочите енергията си към друга дейност и да отложите временно първата? И, връщайки се към нея след месец или два, да я свършите буквално с едно щракване на пръстите, при това с много по-голям успех или по-висок приход.

Естествено изниква въпросът – че как така един момент на действие ще е по-подходящ от друг? Много лесно – вършейки нещо сега няма да получите подкрепата на някой, който ви е нужен и когото може би все още дори не познавате. Представете си, че само след седмица се запознаете с нов човек и се окаже, че точно той може да предостави нужните за бизнеса ви условия? Тогава няма да губите време в напразно търсене, а просто ще форсирате работата си.

Оптималният период за избор на дата е 3-месечен, удължаването на периода разширява границата на разминаване, тъй като влиянието на Вселената е динамично.

Поръчайте определяне на най-подходящата дата за събитие оттук.