Годишен хороскоп 2015 - Стрелец | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Стрелец

Зодия Стрелец

Стрелец - годишен Годишен хороскоп 2015

Обстоятелствата ще ви позволят да се „развихрите“ мащабно през тази година и то точно в направленията, които най-много обичате. Ще удовлетворите страстта си към пътешествия и ще увеличите приходите предимно чрез хобито си или други занимания, които предпочитате. След като си осигурите период на размисъл и осъзнаете истинските си цели, желания, а и житейско предназначение ще ги подредите и първият скок ще е към нова работа или подобряване условията на текущата.

Най-интересните, а и приятните изненади ще са свързани с любовта, което ще ви мотивира да сте по-инициативни и да се освободите от комплексите си.

В началото на пролетта обобщете старите си идеи, които не са получили одобрение. Преценете дали все още са актуални и отново ги дайте за обсъждане. Този път със сигурност ще отбележите напредък. Не е изключено да получите някои забележки, с които ще е по-добре да се съобразите, отколкото да ги отричате. Печелившата тактика е да правите нещата последователно, а не едновременно. През втората половина на годината не е желателно да организирате кардинални житейски промени. За важността и навременността им се вслушвайте в интуицията си.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015