Годишен хороскоп 2015 - Скорпион | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Скорпион

Зодия Скорпион

Скорпион - годишен Годишен хороскоп 2015

В началото на годината се очертават два варианта: най-после да приключите тема, която ви е неприятна или най-после да започнете тема, която към момента неуспешно се опитвате да стартирате. Обещаващата първа стъпка при всички случаи ще се отрази положително на настроението и самочувствието, ще повиши мотивацията ви.

За търсещите нова работа е препоръчително да почакат до началото на лятото. Тогава ще имат възможност за избор и то кой от кой по-примамлив, удовлетворяващ и амбициите, и портмонето. Няма професионална задача, която би ви затруднила, но ще постъпите правилно, ако не говорите за успехите си. Ще си създадете неприятели сред колегите.

След септември ще разполагате с подходящи варианти за уреждане на имотни и имуществени въпроси или за инвестиране в недвижимост. Направете го преди началото на зимата. След това намалете темпото. Към вас ще постъпва много нова информация в този период, ще ви е трудно да я усвоите изцяло. Залагайте на качеството, а не на количеството. Въздържайте се от участие в хазартни игри.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015