Годишен хороскоп 2023 - Риби | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2023 година - Риби

Зодия Риби

Риби - годишен Годишен хороскоп 2023

Уникалната ви интуиция и тънка естетика ви помагат да виждате прекрасното дори в съвсем обикновените неща. Като се има пред вид, обаче, че сте непоправими мечтатели, понякога помагайки на другите, вредите сами на себе си. Един от въпросите, върху които е добре да се замислите е дали подбирате правилно приятелите си. Ако отговорът ви е положителен, значи сте си осигурили стабилни позиции.

Съмнения – не се очакват кардинални промени, които да засегнат професионалния ви и личен живот. Придържайте се към хода на събитията и не се опитвайте да „прескачате сянката си“. Преодолеете ли собствените си съмнения, ще преодолеете и неприятностите, които в крайна сметка стават повод за разочарование.

Действия – опитайте се да осъзнаете, че правилният начин е не да правите избор между работата и семейството, а да разпределите времето си и да ги съчетаете. Прекратете незабавно контактите си с хората, излъгали доверието ви. Не прилагайте тактиката: око за око, зъб за зъб.

Задачи – научете се да правите разлика между мечтите си и действителността. Изказвайте мнението си ясно, недвусмислено и с осъзнатото убеждение, че никой не е идеален. Ако все пак замисляте някакви промени, реализирайте ги бавно, постъпателно и осигурявайки си предварително резервен вариант.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2023 - Овен
Годишен хорскоп 2023 - Телец
Годишен хорскоп 2023 - Близнаци
Годишен хорскоп 2023 - Рак
Годишен хорскоп 2023 - Лъв
Годишен хорскоп 2023 - Дева
Годишен хорскоп 2023 - Везни
Годишен хорскоп 2023 - Скорпион
Годишен хорскоп 2023 - Стрелец
Годишен хорскоп 2023 - Козирог
Годишен хорскоп 2023 - Водолей

Годишен хороскоп 2023