Годишен хороскоп 2015 - Риби | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Риби

Зодия Риби

Риби - годишен Годишен хороскоп 2015

Преживяванията през 2021-ва година до голяма степен зависят от начина, по който ги възприемате. Дали предпочитате да заобиколите опасностите или сте готови да се сблъскате челно с тях. Ако сте свикнали да ги заобикаляте ще запазите постиженията си, но едва ли ще напреднете. Ако пък сте склонни да приемете предизвикателствата и да „отвърнете на удара“, ще разполагате с неоспорими предпоставки за прогрес.

Опитайте се да останете здраво стъпили на земята и ще намерите нови решения на старите проблеми. Успехите може да са минимални, но ще са постоянни, което пък ще повиши амбициите ви. Ще осъществите няколко пътувания към дестинации, които не сте и предполагали, че бихте могли да посетите.

През пролетта не е изключено да получите интересно предложение за нова работа, но в сфера съвсем различна от тази, която практикувате в момента. Преценете трезво дали сте достатъчно подготвени и, ако не сте, дали ще разполагате с подходящи възможности да се обучите.

Въздържайте се от необосновани разходи. Заделяйте запаси, ще са ви нужни. Не е желателно да взимате кредити или лични заеми през лятото.

И още една евентуална промяна. В края на годината е възможно да ви поканят да се върнете на работното място, което през пролетта сте напуснали, но при далеч по-добри условия. Ако офертата наистина отговаря на стремежите ви, приемете я.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей

Годишен хороскоп 2015