Годишен хороскоп 2015 - Рак | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Рак

Зодия Рак

Рак - годишен Годишен хороскоп 2015

Важен фактор в живота ви през 2021-ва година ще са хората от най-близкото ви обкръжение. В началото на годината ще осъществявате дейността си само с тези, които познавате отдавна, но през втората половина ще осъществите контакти с нови хора, ще участвате във важни събития и ще разширите сферата на влиянието си.

Ще пътувате по-често от обикновено и ще получите предложения за краткосрочна допълнителна работа. Те ще са по-скоро случайни, но полезни. Всяка допълнително изпълнена задача ще донесе допълнителни доходи или пък нови знания.

Не прекалявайте с разходите, особено през първите няколко месеца. Не бързайте да харчите извънредните приходи, независимо от повода за получаването им. Научете се да отказвате на някои капризи на близките си, въпреки че те може и да ви се разсърдят. Ще получите различни предложения за нова работа, внимателно изберете най-подходящото от тях. Не участвайте в съмнителни проекти и хазартни игри. Не вярвайте на обещания за бързи печалби, придържайте се стриктно към правилата.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015