Годишен хороскоп 2023 - Лъв | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2023 година - Лъв

Зодия Лъв

Лъв - годишен Годишен хороскоп 2023

Благородство и оптимизъм са качествата, с които Слънцето ви е дарило в изобилие. Прекалената щедрост, стигаща понякога до разточителност и влечението към разкош, обаче, стават притегателна сила за хора, желаещи да се възползват от великодушието ви.

Професионален напредък – можете много, готови сте да дадете максимума от себе си, за да получите най-доброто, но прекалената праволинейност ви създава врагове. Движете се към победата по възможност без да привличате вниманието.

Действия – постарайте се да балансирате любовните и приятелските отношения и да не ги смесвате. Имате нужда от партньорство, от сътрудничество, а не от безропотни подчинени, лишени от мнение и инициатива.

Задачи – умението да анализирате задълбочено фактите и стремежът към успех ще ви мотивират да се справите с предизвикателствата. В трудни моменти, независимо от вашия пол, помощта ще дойде от жена, вероятно по-възрастна. Научете се да приемате критиката, а понякога и външния контрол като нещо полезно. Не отлагайте важните задачи само, защото ви изглеждат скучни.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2023 - Овен
Годишен хорскоп 2023 - Телец
Годишен хорскоп 2023 - Близнаци
Годишен хорскоп 2023 - Рак
Годишен хорскоп 2023 - Дева
Годишен хорскоп 2023 - Везни
Годишен хорскоп 2023 - Скорпион
Годишен хорскоп 2023 - Стрелец
Годишен хорскоп 2023 - Козирог
Годишен хорскоп 2023 - Водолей
Годишен хорскоп 2023 - Риби

Годишен хороскоп 2023