Годишен хороскоп 2015 - Лъв | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Лъв

Зодия Лъв

Лъв - годишен Годишен хороскоп 2015

Мотивацията ви ще се дължи почти изцяло на външни фактори. Енергийният ви обмен ще е интензивен особено през втората половина от годината и то с една конкретна личност. Тогава ще се наложи да направите избор със съдбоносно значение. По-малко говорете, действайте активно и взимайте решенията си самостоятелно. През първата половина на периода основната ви задача ще е да се справите с конкуренцията или с недоброжелателите си. Няма да е лесно, но само така ще можете да си „разчистите“ пътя и да получите екстрите, към които се стремите.

През лятото ще сте ангажирани повече от обикновено. Усилията ви ще получат висока оценка. Победите и пораженията ще се редуват през почти равни интервали. Отстоявайте позициите си без излишни емоции. Заделяйте финансови запаси, защото ще има периоди, в които приходите ви ще са по-малки отколкото очаквате или изобщо няма да ги има.

Не давайте заеми и не вярвайте на оферти за кредити при „изгодни“ условия. Изобщо, с колкото по-малко хора обсъждате финансовото си положение, толкова по-добре. През последните месеци на годината е възможно да получите някакви не големи приходи от лотарийна или друга случайна игра, но не се увличайте, излишно е да насилвате късмета си.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015