Годишен хороскоп 2015 - Козирог | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Козирог

Зодия Козирог

Козирог - годишен Годишен хороскоп 2015

Предстои ви да научите нещо съществено през тази година и то е, че не винаги трябва да отстъпвате и да се втурвате да помагате, че има случаи, в които е задължително да кажете „не“. Че не бива да пренебрегвате своите интереси заради чуждите или поне, че не е добра идея да го правите всеки път, когато някой е „на зор“. След като осъзнаете, че няма начин да спасите целия свят, всичко ще се случва много по-лесно.

Не отлагайте важните и особено пък неприятните решения. Колкото по-бързо ги отхвърлите, толкова по-лесно ще преодолеете вътрешните си страхове и ще сте по-ефективни.

Финансовите ви постъпления ще са не големи, но равномерни. Някои стари задължения, които очаквате ще се забавят, а някои дългосрочни проекти ще имат периоди на „буксуване“ по обективни причини. Присъщата ви издръжливост ще ви помогне да се „задържите на повърхността“ в такива моменти. Все пак, търпението ви ще бъде възнаградено и в началото на есента може да намерите допълнителна работа или финансиране, с което да изплатите задълженията си и да наваксате с изоставането. Не позволявайте да ви въвличат в интриги.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015