Годишен хороскоп 2015 - Дева | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Дева

Зодия Дева

Дева - годишен Годишен хороскоп 2015

Ще промените мнението си за хора, които до скоро сте подценявали. С тяхна помощ ще успеете да започнете проект, който ви е интересен, но сте го отлагали по някакви причини: липса на условия или опасение, че ще излезете от привичния си комфорт. Единственото, което ще се изисква от вас е да вярвате в себе си и да направите първата крачка или поне първия опит. Може да е несполучлив, но няма да е вреден.

Започнете годината с нововъведения на работното си място, които ще ви улеснят и вдъхновят. Околните ще подкрепят идеите ви и дори ще ги приложат в свой вариант. Работоспособността ви в началото на лятото ще е висока, а по време на служебно пътуване ще създадете делови контакт, чрез който ще напреднете професионално или ще разширите бизнеса си.

През есента залпово ще получите крайните резултати от всичките ви положени до момента усилия. Преглеждайте внимателно всички предложения за нова работа, които ви изпращат, дори някои от тях да ви се струват странни. Със сигурност ще откриете нещо интересно и отговарящо на изискванията ви. Доходите ви ще са стабилни през цялата година, макар и не особено големи.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015