Годишен хороскоп 2015 - Везни | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Везни

Зодия Везни

Везни - годишен Годишен хороскоп 2015

През тази година нито черното ще е черно, нито бялото – бяло. Ще установите, че животът е много по-колоритен, отколкото сте си го представяли. Събитията буквално ще ви завъртят във вихъра си, но ако се адаптирате бързо, ще успеете да извлечете полза дори от такива, които на пръв поглед ви изглеждат непонятни. Ще сте по-активни от обикновено, при това във всички сфери на битието си, а през втората половина на годината ще се наложи самостоятелно да вземете поредица важни решения, предизвикващи промени, но и изненади.

Преди да се хвърлите ентусиазирано към някакво рисково действие, помислете отговорно дали наистина ви е нужно. Ако се налага често да променяте заниманията, не се страхувайте, направете го. В състояние сте да напредвате в няколко посоки едновременно. Освен това, не забравяйте, че не винаги лесните постижения са тъждествени с нужните.

Ще ви е нужна помощ, ако сте си поставили за цел да се издигнете на по-високо йерархично ниво още в началото на годината, но преди да потърсите помощ, помислете дали ще ви е приятно да се чувствате задължени някому или е по-приемливо да изчакате и да напреднете със собствени сили. Контактите ви ще са интензивни и ще ви радват. Не прекалявайте с разходите за подаръци и с финансовите услуги за преодоляване на чужди проблеми.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.



Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015