Годишен хороскоп 2015 - Близнаци | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2015 година - Близнаци

Зодия Близнаци

Близнаци - годишен Годишен хороскоп 2015

Малко ще са периодите, в които енергетиката ви ще е нестабилна, а тонусът – нисък, което пък ще ви подтиква да се опитате да направите нещата, които преди са ви затруднявали. Придържайте се към принципа, че с каквото и да се заемете, то трябва да е, за да докажете възможностите си, а не за да привличате вниманието и да правите добро впечатление. Интересите ви ще се променят в рамките на годината и, ако в началото сте по-инициативни, то през втората половина ще сте по-съзерцателни. Не разчитайте на късмет и не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си върху някой друг.

Ще съумеете да се справите с няколко важни въпроса през тази година. Единия е професионален. Не е изключено да разширите бизнеса, да смените работното място, длъжността, позицията. Изобщо, онова което преди ви е изглеждало недостижимо, сега буквално само̀ ще влезе в ръцете ви.

Другият съществен и чакащ решение въпрос е имуществен или по-точно жилищен. Промяна на местоживеенето, разширяване или обемен ремонт на съществуващото ви жилище ще отнеме доста време, сили и средства, но и ще ви изпълни с много радост. Не пестете пари за повишаване на жизнения си стандарт, икономисвайте от прекалено много и ненужни развлечения. Заделяйте запаси, за да сте готови да реагирате на изгодни предложения, отговарящи на целите ви.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015