Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lichenho/public_html/godishen-horoskop.php:1) in /home/lichenho/public_html/include.php on line 2
 Годишен хороскоп 2024 г. | lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп 2024

Астрологичните събития през 2024-та г., които дълбоко ще засегнат живота ни.

На 21.01 Плутон ще навлезе в знака на Водолея. Ще стимулира искреността, стремежът към свобода във всичките й проявления. Ще се отрази върху мащаба на прогресивните промени. Желателно е да се избягват импулсивните решения.

На 14.02 Марс и Плутон ще се съединят в знака на Водолея. Аспект, засилващ проявата на вътрешната енергия. Събитията ще изискват решителни действия. Те трябва да бъдат базирани не толкова на смелост, колкото на разум.

На 22.03 Венера и Сатурн ще се съединят в Риби. Особен ден – пролетно Равноденствие, обвито в мистицизъм. Ще е трудно да се намери баланс между стремежът към любов и страха от разочарование. За сметка на това, безполезните връзки ще бъдат прекратени без излишни драми.

На 10.04 Марс ще се съедини със Сатурн в Риби. Аспектът ще предизвика напрежение, емоционални колебания, антагонизъм между импулсивност и сдържаност, стремеж към нарушаване на правилата. За предпочитане е да се избягва справянето със сложни ситуации. Ще отнеме много сили, а резултатът ще е незадоволителен.

На 21.04 Юпитер и Уран ще се съединят в знака на Телеца. Аспектът ще стимулира амбициите, авторитарните решения, но и стремежът към усъвършенстване, иновации, модернизация на работните процеси. Ще бъдат постигнати целите, изградени с разум и съобразени с обективните условия.

На 29.04 Марс и Нептун ще се съединят в Риби. Аспект, стимулиращ въображението, откъсването от действителността, емоционалните изблици. Обикновено предизвиква хаотични действия с разрушителен резултат, което означава, че трябва да се избягват спонтанните решения.

На 23.05 Юпитер (който е в Телец) ще образува секстил с Нептун (който е в Риби). Аспект, улесняващ социалното взаимодействие, координираната съвместна дейност, адаптацията към новите места, хора и условия.

На 26.05 Юпитер ще премине в Близнаци, а на 02.06 ще образува тригон с Плутон. Аспект, усилващ интуицията, повишаващ убедителността, улесняващ представянето на своята и възприемането на чуждата гледна точка.

На 04.06 Слънцето ще се съедини с Венера в Близнаци. Прекрасен аспект, повишаващ чувствителността, магнетизма, проявата на артистичните умения. Отношенията се изграждат бързо, леко, неангажиращо. Подходящ момент за създаване на нови връзки и стабилизиране на съществуващите.

На 15.07 Марс и Уран ще се съединят в Телец. Аспект, подпомагащ концентрацията на лична енергия и разгръщането на рационализаторското мислене. Усилията трябва да бъдат насочени към детайлизиране на иновативните проекти, отстраняване на грешките и създаване на резервни варианти. Контролът върху емоциите е задължителен.

На 15.08 Марс и Юпитер ще се съединят в Близнаци. Аспект със силно въздействие върху самочувствието, самоувереността, предразполагащ към финансови успехи и професионален напредък. Задължително трябва да се избягват импулсивните решения, които със сигурност ще са вредни.

На 19.08 Юпитер и Сатурн ще са в квадратура. Напрегнат аспект. Обикновено предпоставя разминаване между амбициите и социалните норми. Необходимостта да се спазват определени ограничения поражда недоволство, съпротива, чувство за безсилие.

На 03.09 Плутон, който ще е в ретроградна форма на движение, отново ще навлезе в Козирог. Разположението му там повишава решителността, умението да се анализира постигнатото и най-вече допуснатите грешки, улеснява справянето със стари проблеми. Необходими са само последователност, настойчивост и готовност за поемане на отговорност.

На 15.09 Венера и Юпитер ще са в тригон. Прекрасен аспект. Лесно се постига хармония в отношенията, разширяването на контактите, окончателното оформяне на романтичните връзки, организирането на пътешествия. Любовните отношения преминават от чувствено на интелектуално ниво.

На 08.10 Венера в Скорпион и Марс в Рак ще са в тригон. Аспект, влияещ върху емоциите. Повишава се чувствителността, но и усещането за неразбиране, раздразнителност. Връзките, създадени в този период са базирани повече на страст, отколкото на еднаквост в интересите.

На 14.10 Слънцето ще е в тригон с Юпитер, който ще е в ретроградно движение. Аспект, въздействащ върху речевите способности, убедителността, личното излъчване. Улесняват се както социалните, така и професионалните контакти, деловите взаимоотношения са трайни и стабилни.

На 03.11 Марс и Плутон ще са в опозиция. Труден аспект. Създава предпоставки за напрежение и борба за власт. Не са редки случаите на непредизвикана агресия, социални конфликти, ПТП-та. Препоръчително е да се избягват местата, където има струпване на много хора и криминогенните райони.

На 20.11 Плутон отново ще се върне във Водолей. Събитието ще е съпроводено с изненадващи и промени, въздействащи дълбоко върху всички социални слоеве.

На 24.12 Юпитер и Сатурн ще са в квадратура. Отново напрегнат аспект, който веднъж се случи през август. Създава предпоставки за резки промени в настроението, предизвикани от появата на непредвидени затруднения. Единственият начин да бъдат преодолени е да се реагира гъвкаво на събитията.

За да видите хороскоп за 2024 година за определена зодия, изберете я от менюто и кликнете "Виж":

Зодия:

избери

...или кликнете на съответния линк отдолу:

Годишен хорскоп 2024 - Овен
Годишен хорскоп 2024 - Телец
Годишен хорскоп 2024 - Близнаци
Годишен хорскоп 2024 - Рак
Годишен хорскоп 2024 - Лъв
Годишен хорскоп 2024 - Дева
Годишен хорскоп 2024 - Везни
Годишен хорскоп 2024 - Скорпион
Годишен хорскоп 2024 - Стрелец
Годишен хорскоп 2024 - Козирог
Годишен хорскоп 2024 - Водолей
Годишен хорскоп 2024 - Риби

Годишен хороскоп 2024