Годишен хороскоп 2015 г. | lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп 2015

Според китайския зодиак 2015 г. (считано от 19.02.2015) е на Дървената Коза (Овца). Това животно е символ на прогреса и добрите отношения. Хората ще се отнасят по-дружелюбно и по-мило помежду си, ще си прощават по-лесно, с общи усилия ще се справят с трудни, дори критични ситуации. Вместо със спорове и конфликти затрудненията ще се преодоляват с добра дума.

Най-много успехи ще постигнат творческите личности, независимо от сферата им на реализация. Колкото повече мисловни и колкото по-малко физически усилия влагат в дадена работа толкова по-добри резултати ще получат. Няма значение дали дейностите са колектилни или индивидуални, важно е да са целенасочени и да не се губи енергия във вражди и стълкновения.

В личен план пътят ще е широко отворен за любовта. Любовта трябва да присъства навсякъде и във всичко. Необвързаните ще създадат семейства. Семейства, които от дълги години се опитват да се сдобият с дете най-после ще осъществят мечтата си. Двойки, които от доста време са заедно, които вече са си омръзнали или са се изтощили от взаимното си присъствие, или дори са в остър конфликт, през тази година ще уредят отношенията си. Ще се увеличи бройката на сключените бракове и ще намалее бройката на разводите. В същото време освен към духовни много хора ще се стремят и към физически наслаждения. Ще се случват повече изневери, повече влюбвания от пръв поглед, повече любовни авантюри. Което, естествено, в някои случаи ще има и негативни последствия.

Един от основните принципи, от които хората трябва да се ръководят през тази година е да пестят енергията си. Да не се „разпиляват” във времето и пространството. Да ориентират усилията си към преодоляване на вредните навици, да поставят начало на природосъобразния начин на живот, да се грижат за здравето си по-старателно. Повишаването на двигателната активност и отказът от вредни храни ще подпомогнат не само укрепването на нервната система, но и свалянето на излишните килограми, доколкото ги има, от което всеки би се чувствал по-добре

За да видите хороскоп за 2015 година за определена зодия, изберете я от менюто и кликнете "Виж":

Зодия:

избери

...или кликнете на съответния линк отдолу:

Годишен хорскоп 2015 - Овен
Годишен хорскоп 2015 - Телец
Годишен хорскоп 2015 - Близнаци
Годишен хорскоп 2015 - Рак
Годишен хорскоп 2015 - Лъв
Годишен хорскоп 2015 - Дева
Годишен хорскоп 2015 - Везни
Годишен хорскоп 2015 - Скорпион
Годишен хорскоп 2015 - Стрелец
Годишен хорскоп 2015 - Козирог
Годишен хорскоп 2015 - Водолей
Годишен хорскоп 2015 - Риби

Годишен хороскоп 2015