Информация за астролога на Lichen-Horoskop.com - Петя Георгиева

За астролог Петя Георгиева

Петя Георгиева е икономист по образование, но астрологията винаги я е привличала с възможностите си. Започва целенасочено да се занимава с науката астрология през 1979 г.

Първоначално чете наличните към момента издания на английски от западни автори. Прави й впечатление, че повечето от тях интерпретират ситуациите еднотипно и не използват пълните възможности на астрологията. Започва да изготвя индивидуални хороскопи и прогнози след период от няколко години – около 1984-1985 г. Всички изчисления за изготвянето на наталната карта и интерпретацията на хороскопа по онова време се правят собственоръчно и това отнема много време, но пък се трупа уникален опит.

Петя не престава да се развива и след 2000г., с навлизането на интернет, се запознава с работата и становищата на много международни школи и утвърдени имена в областта на Астрологията от древността до днес. Някои от тях са: Абе но Сеймей (японски астролог), Абу Машар (арабски астролог), Лудвиг фон Вол (немски астролог), Уйлям Гершел, Джон Ди, Адес Диде, Жан Клод Вайс, Брюс Кинг, Джон Адей, Робърт Коул, д-р Хари Дарлинг и др.

Постепенно стига до извода, че едни от най-точните, прецизни и задълбочени школи са украинските и руските и е последовател на имена като В. Заблоцкий, В. Алшаев, П. Глоба, В. Уранов, П. Свиридов.

Мнения на клиенти за Петя Георгиева

Г.Б., 23 г."Искам да ви благодаря! Когато прочетох хороскопа вътрешно се възпротивих и не бях съгласна. После осъзнах колко сте права. Ще се възползвам пак от таланта ви, още веднъж – благодаря..."

Е.К., 45 г."Прогнозата ви беше абсолютно точна. Намерих си работа точно в момента, когато най-малко очаквах. Сега остава да очаквам промяна и в личния живот."

Е.Н., 40 г. - "Това което сте ни изпратили и е персонално за нас - изумена съм наистина. Винаги съм знаела че е важно правилното разчитане на звездните знаци, но чак пък толкова... отворихте ми очите за неподозирани подробности."

още мнения