Годишен хороскоп 2019 - Телец | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2019 година - Телец

Зодия Телец

Телец - годишен Годишен хороскоп 2019

Вие не сте просто икономични, вие сте пестеливи, а на моменти дори и стиснати. Нищо лошо, защото точно благодарение на тези свои качества успяхте да натрупате запаси и да си осигурите стабилно финансово и материално състояние. През тази година ще можете малко да „разхлабите колана“. Стари идеи, за чиято реализация не е имало условия сега ще дойдат на дневен ред. Интуицията ще ви подскаже в кой момент с какво да се захванете и как да разпределите силите си.

Не подценявайте конкуренцията. Бъдете нащрек и наблюдавайте внимателно действията на противниците си. Не влизайте в директни словесни схватки, ще забележите достатъчно слаби места, от които да се възползвате. Сериозни материални придобивки като кола, жилище или вила сами ще „капнат“ в ръцете ви и то при доста изгодни условия. Бъдете изключително внимателни, обаче, оформяйки валутни сделки. С тях може да претърпите и загуби.

Преценявайте внимателно изказванията си, особено пред непознати. Да не се получи така, че заради една погрешно изпусната дума да се разминете с голямата и всепомитаща любов.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2019 - Овен
Годишен хорскоп 2019 - Близнаци
Годишен хорскоп 2019 - Рак
Годишен хорскоп 2019 - Лъв
Годишен хорскоп 2019 - Дева
Годишен хорскоп 2019 - Везни
Годишен хорскоп 2019 - Скорпион
Годишен хорскоп 2019 - Стрелец
Годишен хорскоп 2019 - Козирог
Годишен хорскоп 2019 - Водолей
Годишен хорскоп 2019 - Риби

Годишен хороскоп 2019