Годишен хороскоп 2019 - Дева | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2019 година - Дева

Зодия Дева

Дева - годишен Годишен хороскоп 2019

Финансовата ви стратегия за 2019-та година трябва да е: създаване на запаси и разумни инвестиции. Не си поставяйте твърде амбициозни професионални цели и бъдете умерени в желанията си, свързани с развлечения, пътешествия и партита. Едва ли ще стигате до положение, в което да „се чудите как да свържете двата края“, но и за прояви на разточителност няма да имате възможност, а дори да се появи такава ще е по-добре да се въздържате.

Хубавото е, че през цялата година точно в най-критичните моменти ще получавате изгодни оферти за допълнителна работа, която естествено, ще е и източник и на допълнителни доходи. И ако първият път бихте могли да го наречете „случайност“, то скоро ще установите, че всъщност получавате награда за старанието и прецизността си. Не е изключено поне едно от тези допълнителни занимания толкова много да ви допадне, че да решите да се усъвършенствате и да продължите развитието си именно в тази насока.

Ако все още не сте попаднали на „личността на живота си“, то събитието ще се случи по най-нестандартния начин, който бихте могли да си представите.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2019 - Овен
Годишен хорскоп 2019 - Телец
Годишен хорскоп 2019 - Близнаци
Годишен хорскоп 2019 - Рак
Годишен хорскоп 2019 - Лъв
Годишен хорскоп 2019 - Везни
Годишен хорскоп 2019 - Скорпион
Годишен хорскоп 2019 - Стрелец
Годишен хорскоп 2019 - Козирог
Годишен хорскоп 2019 - Водолей
Годишен хорскоп 2019 - Риби

Годишен хороскоп 2019