Годишен хороскоп 2019 - Водолей | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2019 година - Водолей

Зодия Водолей

Водолей - годишен Годишен хороскоп 2019

Работоспособността ви е пословична, самобитността ви също. Освен трудолюбие през тази година ще са ви нужни малко повечко инициатива, съчетана от време на време с дисциплина. В никакъв случай не бива да стигате до прояви на ексцентричност. Приходите ви ще са стабилни и правилният начин на разпределение е половината да употребявате за текущите си нужди, а другата половина за развитие и разширяване на потенциала си. Изплатете си задълженията и си дайте малко „почивка“ преди да вземете следващите кредити.

Ориентирайте се към дългосрочни инвестиции, точно те ще ви донесат стабилни печалби. Отклонявайте молбите на близки и далечни роднини за заеми и други финансови „услуги“, защото наистина ще се превърнат в услуги, т.е. никога повече няма да си получите парите. Не слушайте приятелите, а вътрешния си глас, особено що се отнася до уреждане на личните и в частност на любовните отношения.

И да знаете, че вредните навици от миналата година ще са също толкова вредни и тази година. Помислете дали не е време най-после да се преборите с тях.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2019 - Овен
Годишен хорскоп 2019 - Телец
Годишен хорскоп 2019 - Близнаци
Годишен хорскоп 2019 - Рак
Годишен хорскоп 2019 - Лъв
Годишен хорскоп 2019 - Дева
Годишен хорскоп 2019 - Везни
Годишен хорскоп 2019 - Скорпион
Годишен хорскоп 2019 - Стрелец
Годишен хорскоп 2019 - Козирог
Годишен хорскоп 2019 - Риби

Годишен хороскоп 2019