Годишен хороскоп 2019 - Близнаци | Lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп за 2019 година - Близнаци

Зодия Близнаци

Близнаци - годишен Годишен хороскоп 2019

Практичност не ви липсва, но и разсеяността ви е прословута. Не рядко се случва така, че сте „на брашното – евтини, на триците - скъпи“. Харчите безогледно за мимолетни прищевки, след което не разполагате с достатъчно средства, за сериозни разходи. Давате заеми, които предварително знаете, че няма да ви върнат, а когато на вас ви трябват спешно финанси няма от къде да вземете или има, но при неизгодни условия. От там идват и всичките ви „дупки“ в бюджета.

През тази година следвайте максимата „ден година храни“, залагайте на конкретни приходи в конкретен момент, а не на някакви имагинерни предположения за бъдещи хонорари. Поставяйте си ясни финансови цели и търсете реални начини за постигането им. Следете падежите на важните си задължения и не ги отлагайте, за да не натрупате още задължения. Приемайте покани за участие в благотворителни акции само, ако са с ясна кауза и прозрачни условия. Всичко друго ще е най-обикновено разпиляване на сили и средства.

Ще получите реална компенсация както за всичко хубаво, което вие сте сторили, така и за всичко лошо, което сте претърпели заради някого.

За подробни индивидуални хороскопи, базирани на дата, час и място на раждане, разгледайте менюто вляво.Други зодии:

Годишен хорскоп 2019 - Овен
Годишен хорскоп 2019 - Телец
Годишен хорскоп 2019 - Рак
Годишен хорскоп 2019 - Лъв
Годишен хорскоп 2019 - Дева
Годишен хорскоп 2019 - Везни
Годишен хорскоп 2019 - Скорпион
Годишен хорскоп 2019 - Стрелец
Годишен хорскоп 2019 - Козирог
Годишен хорскоп 2019 - Водолей
Годишен хорскоп 2019 - Риби

Годишен хороскоп 2019