Годишен хороскоп 2021 г. | lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп 2021

Многовековното развитие на цивилизацията е единство и борба на противоположностите, в резултат на които периодите на разрушение и съзидание следват един след друг, деструктивното се редува с конструктивното през почти равни интервали от време в хода на еволюцията.

Още в първите дни на 2021-ва бързите планети ще направят важни преходи. Войнственият Марс ще навлезе в Телец, където е в изгнание и силата му осезателно намалява. Меркурий ще навлезе във Водолей и ще стимулира екипната работа, а Венера в Козирог, където ще улеснява овладяването на емоциите.

Това разположение ще балансира и омекоти влиянието на двата основни аспекта – съвпадът Юпитер-Сатурн и квадратурата Сатурн-Уран, които са определящи за характеристиката на 2021-ва г. и дават основание да се предположи, че обстановката ще е нестабилна, нееднозначна, а понякога и опасна.

Най-вероятно през 2021-ва икономически развитите държави ще отстъпят лидерството си в борбата за надмощие на международния пазар и на световната арена водещо място ще заемат т.нар. развиващи се страни, които към момента никой не разпознава като сериозен противник или конкурент.

Разместването на пластовете всъщност ще се случи по съвсем естествен начин. Борбата с икономическата криза от предишните години „изсмука“ голяма част от силите на водещите към момента икономики и „разчисти“ пътя на онези, които успяха да оцелеят с по-малко разходи и по-умерени амбиции.

Борбата за ресурси и конкуренцията на пазара няма как да не провокира конфликти, дори и въоръжени, в някои части на планетата ни, но те най-вероятно ще се случват сравнително рядко и ще се разрешават сравнително бързо.

През 2021-ва ще станем свидетели на 2 слънчеви и 2 лунни затъмнения, чието влияние ще е осезателно както на социално, така и на индивидуално ниво. Ще се почувства няколко седмици преди и няколко седмици след събитието, като в първите ще се усилва до датата на затъмнението, след което ще отслабва. Знаейки точните дати, хората ще разполагат с прекрасната възможност да се подготвят, да неутрализират отрицателните тенденции и дори в известна степен да се възползват.

Обществените промени ще се случват сравнително често, но няма да са гаранция особено висок ръст на икономиката. Резки колебания ще има не само при курсовете на традиционните валути, а и на крипто-валутите. Усилията трябва да се насочат към минимизиране на рисковете и създаване на резерви.

Уверено може да се твърди, че 2021-ва е ново начало за цялото човечество, което поставено на сложни изпитания ще се стреми да постигне обединение, да консолидира силите си, за да се справи по-успешно с предстоящите неизвестности. Основните направления, в които държавите ще се опитат да се интегрират са цифровите технологии, уеднаквяване на икономическите и данъчни условия.

Класическата индустрия като енергетика, промишлено производство, строителство, ще се наложи да се справя със сериозни спънки, но фирмите, работещи в областта на телекомуникацията, компютърните технологии и електронната търговия ще стабилизират и подобрят позициите си.

Всеки, който не е доволен от битието си в момента ще има възможност да го промени, но трябва да го прави внимателно, а не да разруши всичко постигнато с един замах. Създаденото преди трябва да служи като надеждна база за предстоящите постижения.

За да видите хороскоп за 2021 година за определена зодия, изберете я от менюто и кликнете "Виж":

Зодия:

избери

...или кликнете на съответния линк отдолу:

Годишен хорскоп 2021 - Овен
Годишен хорскоп 2021 - Телец
Годишен хорскоп 2021 - Близнаци
Годишен хорскоп 2021 - Рак
Годишен хорскоп 2021 - Лъв
Годишен хорскоп 2021 - Дева
Годишен хорскоп 2021 - Везни
Годишен хорскоп 2021 - Скорпион
Годишен хорскоп 2021 - Стрелец
Годишен хорскоп 2021 - Козирог
Годишен хорскоп 2021 - Водолей
Годишен хорскоп 2021 - Риби

Годишен хороскоп 2021