Годишен хороскоп 2019 г. | lichen-horoskop.com
 

Годишен хороскоп 2019

Според китайския зодиак 2019 г. (считано от 05.02.2019) е на Жълтата Земна Свиня. Свинята е рицар. Тя е галантна, услужлива, детайлна, наивна, доверчива, изглежда беззащитна, но е просто добронамерена. Свинята има малко приятели, но за цял живот. За тях е способна на всичко. Тя е особено нежна към хората, които й харесват.

Жълтата Земна Свиня е трудолюбива, упорита и в нейната година се очаква хора с такива качества да напреднат лично и обществото като цяло да отбележи прогрес. Промените ще са в различни направления.

Някой ще смени работата си с по-интересна, друг ще попадне на лелеяната си любов, трети ще прекрати изчерпали съдържанието си отношения, друг ще реализира мечта от детските си години.

Символичното в случая е, че всеки край обикновено е свързан с ново начало.

Най-много приключения ще преживеят хората, чиято работа е свързана с пътуване. Затрудненията ще са далеч по-малко от обикновено, а приятните изненади ще са тонизиращи.

Финансовото състояние на обществото като цяло и хората поотделно ще е сравнително стабилно, но ще е отражение на характеристиката на всяка държава. Приходите, каквито и да са, няма да са плод на случайност, а на упорит труд, който е бил полаган доста време преди настъпването на годината на Жълтата Свиня. Фирмите, които са заделили запаси ще се развиват много по-интензивно.

Ще са печеливши инвестициите в отрасли, свързани с въвеждане на иновации в бита и ежедневието като строителство, ремонтни дейности, интериор, екстериор, дизайн.

Постиженията на науката ще са значителни. Някой открития ще са свързани не с крупни и дългогодишни научни изследвания, а ще са резултат от случаен експеримент на малък колектив.

Човечеството ще получи достъп до много от тайните на Вселената.

За да видите хороскоп за 2019 година за определена зодия, изберете я от менюто и кликнете "Виж":

Зодия:

избери

...или кликнете на съответния линк отдолу:

Годишен хорскоп 2019 - Овен
Годишен хорскоп 2019 - Телец
Годишен хорскоп 2019 - Близнаци
Годишен хорскоп 2019 - Рак
Годишен хорскоп 2019 - Лъв
Годишен хорскоп 2019 - Дева
Годишен хорскоп 2019 - Везни
Годишен хорскоп 2019 - Скорпион
Годишен хорскоп 2019 - Стрелец
Годишен хорскоп 2019 - Козирог
Годишен хорскоп 2019 - Водолей
Годишен хорскоп 2019 - Риби

Годишен хороскоп 2019